Temel Eğitim Bölümü 2019-2020 Bahar Dönemi Öğretmenlik Uygulaması II Dersi

Okulöncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretmenlik Uygulaması II Dersi ile ilgili aşağıda belirtilen maddelerin dikkate alınması gerekmektedir.

1. 2019-2020 Öğretim yılı Bahar dönemi Ders kayıtlarında Öğretmenlik Uygulaması II dersine aşağıdaki listede belirtilen öğretim elemanlarına kayıt olmanız gerekmektedir.

2. Gruplar arasında herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır. Öğrenci isimleri MEBBİS sistemine girişi yapılmıştır.

3. Öğretmenlik Uygulaması II dersine ilişkin evraklar ders öğretim elemanlarından temin edilecektir.

4. Okulöncesi Öğretmenliği Öğretmenlik Uygulaması II Okul Listeleri için tıklayınız.

Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretmenlik Uygulaması II Dersi ile ilgili aşağıda belirtilen maddelerin dikkate alınması gerekmektedir.

4. Listede ismi olmayan öğrenciler ders kayıtlarında Dr. Öğr. Üyesi Meriç TUNÇEL'i tercih edecektir.

5. Sınıf Öğretmenliği Öğretmenlik Uygulaması II Okul Listeleri için tıklayınız.

Prof. Dr. Kaya YILDIZ
Temel Eğitim Bölümü