Özel Yetenek Sınavı Ek Yerleştirme Sonuçları

05 Ekim 2021

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü özel yetenek seçme sınavı ek yerleştirme sonuçlarına aşağıdaki dosyada erişebilirsiniz.

KESİN KAYITLAR 6-7-8 Ekim 2021 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Binasında gerçekleştirilecektir.

Kayıt başvurusu şahsen öğrenci tarafından yapılacaktır.

ŞAHSEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diploma veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi (Başarı Belgesi, Mezuniyet Belgesi yerine kullanılamaz.)
  2. Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi
  3. 28 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi.(28 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.)
  4. 4 Adet vesikalık fotoğraf(son 6 ay içerisinde çekilmiş olan)
  5. YKS Sonuç Belgesi Çıktısı.

Not: COVİD-19 salgını nedeniyle, kayıt esnasında her öğrenci kendi kullanacağı  mavi tükenmez kalem bulundurmak zorundadır.