Tek-Çift/Ortalama Yükseltme Sınav Başvurusu ve Sınav Programı (Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı)

24 Aralık 2020

Pedagojik formasyon eğitiminde sertifika programına devam etmiş öğrencilerimizden bir veya iki dersten notla (FF veya FD) kalmış olanlar tek-çift sınavına, tüm dersleri geçmiş ancak ortalaması 2.00’ın altında kalan öğrencilerimiz ise ortalama yükseltme sınavına katılacaklardır. Sınavlar 28.12.2020 Pazartesi günü İBUZEM üzerinden gerçekleştirilecektir.

(İkiden fazla dersten kalmış olanlar ile bir veya daha fazla dersten devam şartını yerine getiremeyenler (NA-Devamsız) tek-çift sınavına katılamazlar. Ayrıca tüm derslerden geçen ve ortalaması 2.00 ve üzerinde olanlar mezun durumda göründükleri için ortalama yükseltme sınavına katılamazlar.)

Aşağıda ekte sunulan dosyada bütünlemelerden sonra tek-çift/ortalama yükseltme sınavına katılacak olan adayların listesi ve sınav programı mevcuttur. Ekte yer alan dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra fotoğrafını çekerek veya taratarak This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-posta adresine en geç 26.12.2020 Cumartesi günü saat 18.00’a kadar göndermeleri gerekmektedir.

Bu listede yer alan öğrencilerimiz dışında bu sınavlara katılması gereken öğrencilerimizde (yukarıdaki açıklamalara uyan bu dönemin ya da eski dönemlerin öğrencileri, dönemi fark etmeksizin) ekte yer alan dilekçe ile bu sınavlara başvurmaları (dilekçelerini doldurup This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-posta adresine en geç 26.12.2020 Cumartesi günü saat 18.00’a kadar göndermeleri) gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimiz notlarını formasyon not sisteminden (http://194.27.225.161/formasyon) kontrol edebilirler.