2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Derslerine Uzaktan Eğitim Yoluyla Devam Edilmesi

23 Mart 2020

Dünya çapında yaşanan yeni Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Cumhurbaşkanlığı genelgesi, Yüksek Öğretim Kurumu'nun ve Üniversitemiz Senatosu'nunun aldığı kararlar gereği eğitim ve öğretim sürecinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ikinci bir duyuruya kadar 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi tüm Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı derslerinin uzaktan eğitim yoluyla yürütülmesine karar verilmiştir.

1- Hafta içi sunulan ve uzaktan eğitim yolu ile yapılan derslerimiz aynı gün ve saatte ibuzem.ibu.edu.tr üzerinden yapılmaya devam edecektir. Hafta içi derslerimiz 30.03.2020 pazartesi gününden itibaren başlayacak ve ekteki akademik takvim boyunca devam edecektir.

2- Hafta sonu cumartesi günü fakültemiz dersliklerinde yüz yüze yapılan derslerimiz ise 28.03.2020 cumartesi gününden itibaren başlayacak ekteki program ve akademik takvim dahilinde ibuzem.ibu.edu.tr üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır.

3- Teorik derslerimiz olan “Eğitim Bilimine Giriş” ve “Öğretim İlke ve Yöntemleri” dersleri 2’şer saat olarak yapılacaktır.

4- Teorik ve uygulamanın birlikte yürütüldüğü “Özel Öğretim Yöntemleri” dersinin teorik kısmı olan 2 saat yine uzaktan eğitim yoluyla yapılacaktır. Bu ders kapsamındaki uygulamalar ilerleyen zamanlarda belirlenecek yoğunlaştırılmış uygulama takvimine göre üniversitemiz normal eğitim öğretim seyrine geçtikten sonra fakültemiz dersliklerinde yapılacaktır.

5- Önceki dönem öğrencilerimizin de yer aldığı son grup listeleri ektedir. Tüm öğrencilerimiz ibuzem.ibu.edu.tr sistemine bu gruplarda yer aldıkları şekilde işlenmiş durumdadır.

6- Uzaktan eğitim sistemi ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.