Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 12. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

06 Mart 2020

Yedek listelerden kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır. Kesin kayıt için bir gün (07 Mart Cumartesi günü 09.00-12.00 saatleri içerisinde) süre verilmiştir. Muafiyet başvuruları dönemine bakılmaksızın yedek listedeki öğrenciler için de kesin kayıt sırasında yapılacaktır.

1) Diğer üniversitelerin öğrencisi olup sehven notunu yanlış/hatalı beyan eden öğrencilerimiz için yedek listeler sonrası yeni sıralamalar yapılarak yeni listeler oluşturulmuş ve ekte sunulmuştur.

2) Kesin kayıt ile ilgili bilgiler için önceki duyuruya bakınız.

3) Ders programları, akademik takvim ve grup listeleri yayınlanmıştır. Tıklayınız.

4) Kontenjanların dolmaması durumunda yedek listeleri en son 13 Mart 2020 Cuma günü 17.00 den sonra ilan edilecek (bu ilanı takiben 1 gün kayıt süresi verilecektir) bu tarihten sonra kontenjan kalsa dahi bir daha yedek liste açıklanmayacaktır (Devamsızlık durumu göz önünde bulundurulması nedeniyle bu tarihten sonra kayıt alınmayacaktır).

Not: İsminizin yanında ASIL yazıyor ise kesin kayıt hakkı kazandınız demektir. Bunu dikkate almanız gerekmektedir. YEDEK yazıyorsa duyuruları düzenli olarak her gün takip ediniz.