Ek Kontenjan Açıklaması

15 Mart 2019

Aday öğrencilerimizden gelen talepler üzerine yeniden ön kayıt alınmamak kaydıyla 14.03.2019 tarihli üniversitemiz senatosunun aldığı karar ile Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kontenjanlarının (en fazla 80 kişi) arttırılmasına karar verilmiştir. Yeniden ön başvuru alınmayacaktır. Ek kontenjan sayısı ve nasıl dağılım yapılacağı 18 Mart 2019 Pazartesi günü 17.00 dan sonra ilan edilecek ve sayfamızda yayınlanacaktır. Kayıtlar için  yedek listelerde olduğu gibi 1 gün süre tanınacaktır. Kontenjanların dolmaması durumunda yedek listeleri en son 21 Mart 2019 Perşembe günü 17.00 den sonra ilan edilecek (bu ilanı takiben 1 gün kayıt süresi verilecektir) bu tarihten sonra kontenjan kalsa dahi bir daha yedek liste açıklanmayacaktır (Devamsızlık durumu göz önünde bulundurulması nedeniyle bu tarihten sonra kayıt alınmayacaktır.)