BAIBU Çoksesli Koro Topluluğu

21 Kasım 2018

Koro üyeleri Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinden oluşan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Çoksesli Koro Topluluğu Denizli Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli’de 2018 Mayıs ayında düzenlenmiş olan 3. Uluslararası Pamukkale Üniversitesi Korolar Festivali’ne katılmış ve “Müzikalite-Müzikal Dinamikler Başarı Ödülü” nü kazanmıştır.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Çoksesli Koro Topluluğu 2018 yılında İki Önemli Koro Festivalinde Üniversitemizi ve Fakültemizi Temsil Etti

Ayrıca 9-14 Temmuz 2018 tarihlerinde KKTC Magusa’da gerçekleştirilmiş olan 3. Uluslararası Korolar Festivali’nde Çoksesli Koro Konseri sunumu da yapmıştır.

Dr. Mehmet Şahin Akıncı ve korosunu dekanlık olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.