2023-2024 Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi (Devam Eden Öğrenciler) Ders Grupları ve Ders Programları

13 Ekim 2023 Cuma

2023-2024 Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi (halihazırda devam eden öğrenciler) için ders grupları ve ders programları hazırlanmıştır.

Bu program kapsamında,

2022-2023 Akademik yılı Bahar Dönemi'nde Pedagojik Formasyon eğitimine başlayan öğrenciler için,

Grup Listesi

Ders Programı

Not: Bu grupta yer alan öğrenciler aşağıdaki derslerden sorumludur.

1. Öğretim Teknolojileri
  2. Özel Eğitim ve Rehberlik
  3. Özel Öğretim Yöntemleri

2023-2024 Akademik yılı Güz Dönemi'nde (ilk defa bu dönem) Pedagojik Formasyon eğitimine başlayan öğrenciler için,

Grup Listesi

Ders Programı

Not: Bu grupta yer alan öğrenciler aşağıdaki derslerden sorumludur.

1. Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme
  2. Eğitime Giriş

Dersleriniz MS Teams Uygulaması üzerinden uzaktan eğitim yoluyla sunulacaktır.

* Bölümünüzde kayıtlandığınız dersler ile Formasyon derslerinin çakışması durumunda, farklı bölümlerden öğrenciler programa kayıtlandığından, Formasyon programının ders programı konusunda ya da grup değişikliği konusunda talep alınmayacaktır.