2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde Formasyon Eğitimine Başlayan Örgün Eğitim Öğrencileri İçin Öğretmenlik Uygulaması Duyurusu

13 Ekim 2023 Cuma

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde Formasyon Programında (Örgün Eğitim) kayıtlı olup ilk dönem derslerini tamamlayan öğrenciler, bu dönem aldıkları derslere ek olarak Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı belirlenen okullarda stajlarını yapacaklardır.

Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında, öğrencilerin Güz Dönemi boyunca her hafta 8 saat olmak kaydıyla derslere katılmaları beklenmektedir ve devamsızlık hakkı bulunmamaktadır. Öğrencilerimizin devamsızlığı ve değerlendirilmesi Milli Eğitim Bakanlığı'nın Uygulama Öğrencisi Değerlendirme Sistemi üzerinden okullarda eşleştirildikleri öğretmenler tarafından takip edilecektir.

Öğretmenlik Uygulaması dersinin stajını Bolu dışında başka bir ilde ya da farklı bir okul ya da öğretmenle yürütülmesi mümkün değildir.

Öğretmenlik Uygulaması dersi için gitmeniz gereken okulu, okulda eşleştirildiğiniz öğretmeni ve Üniversitemizde sizin dersinizden sorumlu öğretim elemanı adını ekte bulunan listeden öğrenebilirsiniz.


Örgün Formasyon Öğretmenlik Uygulaması Listesi (16.10.2023)