Sukhothai Thammathirat Open University’den (Tayland) Eğitim Fakültesi’ne iş birliği ziyareti

02 Nisan 2024 Salı

Tayland Sukhothai Thammathirat Open University’de görev yapan 34 kişilik akademik heyet, Eğitim Fakültesi akademik personeli ile iş birliği çalışmaları yapmak, ileriye dönük projeler konusunda bilgi alışverişi gerçekleştirmek üzere Üniversitemiz Eğitim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Sukhothai Thammathirat Open University Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taweewat Watthanakuijaroen başkanlığındaki heyet, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üzeyir Ok ve akademik-idari yönetici ve personel tarafından karşılandı. Karşılıklı olarak kurumların tanıtılmasının ardından, iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek projelerle ilgili tartışma gerçekleştirildi. Ardından, Eğitim Fakültesi bünyesinde yer alan sınıfların, atölyelerin ve laboratuvarların gezilmesinin ardından heyet Üniversitemizden ayrıldı.

Tayland’dan gelen heyete, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Akayoğlu tarafından Üniversitemizde ve Fakültemizde bulunan bölümler ve akademik personelimizin yürüttüğü çalışmalar hakkında sunum yapıldı.