Fakültemizin düzenlediği “24 Kasım Öğretmenler Günü Programı” 25 Kasım 2013 günü İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı, Eğitim Fakültesi Dekanı ve Eğitim Fakülteleri Dekanlar Konseyi (EFDEK) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bahar, aramızdan ayrılan öğretim üyelerimizi rahmetle andıktan sonra Fakültemizin tarihi, eğitim ve öğretim düzeyi, yapılan yayınlar, öğrenci memnuniyeti ve mezunlarımızın sınavlardaki başarısı hakkında bilgi verdi. Ardından Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar bölümü Öğretim Görevlisi İhsan Ayıtkan’ın hazırladığı Fakültemizin öğretim üyelerini tanıtan slayt sunumu yapıldı. Daha sonra Fakültemizde görev yapan ve emekli olan öğretim elemanlarına plaket verildi.

Plaket töreninin ardından Dekanlığımız tarafından düzenlenen “Öğretmenler Günü” konulu şiir, deneme ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Sonrasında Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü 2’nci sınıf korosu, öğretim görevlileri Şahin Akıncı ve Elif Ahıskal tarafından hazırlanan şiirli müzik dinletisi sunuldu. Programın bitiminde davetliler Öğretmenler Günü konulu yarışmada ödül alan ve sergilenmeye değer görülen resimlerin yer aldığı Resim Sergisini gezdiler.

Akşam, Fakültemiz emekli öğretim elemanları ile akademik ve idari personeli üniversitemiz Sosyal Tesis’inde düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Yemeğe katılan Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, üniversitemize çok büyük emekler veren emekli öğretim elemanlarımızın aramızda olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Eğitim Fakültesi © 2017 Sayfa Başı