-->

Personel Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Malezya'dan Misafir Öğretim Elemanı Öğrencilerle Buluştu.

25 Ekim 2022

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü'ne Universiti Malaysia Pahang (Malezya)'dan ders vermek amacıyla Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında gelen Doç. Dr. Nik Aloesnita Nik Mohd Alwi 24-28 Ekim tarihleri arasında İngilizce Öğretmenliği Programı öğrencileri ile buluştu. Değişim programı kapsamında 8 saatlik ders veren öğretim elemanı Görev Tabanlı İngilizce Öğretimi, Görev Tabanlı Öğretimde Ölçme ve Değerlendirme ve İngilizce Öğretiminde Teknoloji Kullanımı gibi konularda ders verirken daha sonraki dönemlerde de Üniversitemiz ile yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda da görüşmeler yaptı.