Özel Yetenek Sınav Sonuçları

06 Eylül 2021

2021-2022 Öğretim Yılı özel yetenek sınav sonuçlarına aşağıdaki dosyalardan erişebilirsiniz.

Kayıtlar 13-15 Eylül 2021 tarihleri arasında 09:00 - 16:00 saatleri arasında Eğitim Fakültemizde şahsen yapılacaktır. Asil listeden kayıt yaptırmayanların yerine yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazananlar 15.09.2021 tarihinde mesai bitiminden sonra ilan edilecektir.

Kayıt için gerekli belgeler:

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diploma veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi (Başarı Belgesi, Mezuniyet Belgesi yerine kullanılamaz)
  2. Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi
  3. 28 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi (28 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır)
  4. 4 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş olan)
  5. YKS Sonuç Belgesi Çıktısı.

Not: COVİD-19 salgını nedeniyle, kayıt esnasında her öğrenci kendi kullanacağı  mavi tükenmez kalem bulundurmak zorundadır.