ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI

07 Eylül 2020

KESİN KAYITLAR 14-15-16 Eylül 2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (08.00-17.00) Eğitim Fakültesi Binasında gerçekleştirilecektir.

Kayıt başvurusu şahsen öğrenci tarafından yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diploma veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi (Başarı Belgesi, Mezuniyet Belgesi yerine kullanılamaz.)
  2. Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi
  3. 28 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi.(28 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.)
  4. 4 Adet vesikalık fotoğraf(son 6 ay içerisinde çekilmiş olan)
  5. YKS Sonuç Belgesi Çıktısı.

Not: COVİD-19 salgını nedeniyle, kayıt esnasında her öğrenci kendi kullanacağı  mavi tükenmez kalem bulundurmak zorundadır.

Resim-İş ve Müzik Öğretmenliği özel yetenek sınavlarının sonuçları duyuru ekinde yer almaktadır.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.