Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 5. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

27 Şubat 2020

Yedek listelerden kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır. Kesin kayıt için bir gün (28 Şubat Cuma günü 11.00-12.00 / 14.30-17.00 saatleri içerisinde) süre verilmiştir. Muafiyet başvuruları dönemine bakılmaksızın yedek listedeki öğrenciler için de kesin kayıt sırasında yapılacaktır.

1) Diğer üniversitelerin öğrencisi olup sehven notunu yanlış/hatalı beyan eden öğrencilerimiz için yedek listeler sonrası yeni sıralamalar yapılarak yeni listeler oluşturulmuş ve ekte sunulmuştur.

2) Kesin kayıt ile ilgili bilgiler için önceki duyuruya bakınız.

3) Ders programları 28.02.2020 tarihinde açıklanacaktır. Dersler 29.02.2020 tarihinde fakültemiz dersliklerinde saat 09.00 da başlayacak ve 17.15 te bitecektir.

Not: İsminizin yanında ASIL yazıyor ise kesin kayıt hakkı kazandınız demektir. Bunu dikkate almanız gerekmektedir. YEDEK yazıyorsa duyuruları düzenli olarak her gün takip ediniz.