Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 3. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

25 Şubat 2020

Yedek listelerden kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır. Kesin kayıt için bir gün (26 Şubat Çarşamba günü 9.30-12.00 / 13.30-17.00 saatleri içerisinde) süre verilmiştir. Muafiyet başvuruları dönemine bakılmaksızın yedek listedeki öğrenciler için de kesin kayıt sırasında yapılacaktır.

1) BAİBÜ öğrencisi olup sehven notunu yanlış/hatalı beyan eden Felsefe ve Yiyecek İçecek öğretmenlik alanlarındaki öğrencilerimiz yeniden değerlendirilerek durumları ekteki listede sunulmuştur.

2) Diğer üniversitelerin öğrencisi olup sehven notunu yanlış/hatalı beyan eden öğrencilerimiz için yedek listeler sonrası yeni sıralamalar yapılacaktır. Yedek listeler bittikten sonra bu durumdaki öğrencilerimiz için yeni sıralamalı listeler ilan edilecektir. Duyuruları düzenli olarak her gün takip ediniz.

3) Kesin kayıt ile ilgili bilgiler için önceki duyuruya bakınız.