Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 1. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

21 Şubat 2020

Yedek listelerden kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır. Kesin kayıt için bir gün (24 Şubat Pazartesi günü 9.30-12.00 / 13.30-17.00 saatleri içerisinde) süre verilmiştir. Muafiyet başvuruları dönemine bakılmaksızın yedek listedeki öğrenciler için de kesin kayıt sırasında yapılacaktır.

1) Yedekte öğrencisi bulunmayan öğretmenlik alanlarından kesin kayıt hakkı kazanıp başvuru esnasında notunu sehven yanlış girmiş ve dilekçe ile başvuru yapmış öğrencilere kesin kayıt hakkı tanınmıştır.

2) Yedekte öğrencisi bulunan öğretmenlik alanlarından kesin kayıt hakkı kazanıp başvuru esnasında notunu sehven yanlış girmiş ve dilekçe ile başvuru yapmış öğrenciler yedek listelerin bitmesinin ardından son dönem genel not ortalamalarına göre tekrar sıralanacaklardır. Bu durumdaki öğrenciler aşağıdaki listede sunulmuştur. Bu öğrencilerimizin son dönem detaylı transkriptlerini This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine 25.02.2020 Salı günü saat 15.00'a kadar göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar transkriptini göndermeyen adaylar yedek liste ardından açıklanacak sıralamaya girme hakkını kaybedeceklerdir.

3) Kesin kayıt ile ilgili bilgiler için önceki duyuruya bakınız.