Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerinin Dikkatine (Tek-Çift/Ortalama Yükseltme Sınavları)

21 Şubat 2020

Tek-çift ve ortalama yükseltme sınavı öğrenci listesi ve sınav programı ektedir.

Not:

1) Dönem sonu ders notları sisteme yüklenmiştir. Tüm öğrencilerimizin sistem üzerinden not kontrollerini yapmaları gerekmektedir. Sistem için tıklayınız.

2) Aşağıdaki listede ismi bulunan öğrencilerimiz 29.02.2020 tarihine kadar dilekçe ile formasyon birimine başvurabilirler.

3) Aşağıdaki liste haricinde mezuniyet için, tek-çift ya da ortalama yükseltme sınavına girmesi gereken öğrencilerimiz varsa 29.02.2020 tarihine kadar dilekçe ile formasyon birimine başvurabilirler.

4) Başvurusu olmayan öğrencilerin bu sınavlara girme hakkı olmayacaktır.

5) BAİBÜ Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 29. Madde'sinin 8. bendinde belirtildiği üzere ikiden fazla dersten kaldı iseniz ya da "NA" notunuz var ise sınav hakkınız bulunmamaktadır.

29 ŞUBAT 2019 TEK-ÇİFT VE ORTALAMA YÜKSELTME SINAVLARI Eğitim Fakültesi Derslik
1 09.00 Eğitim Bilimine Giriş Dr. Kaya YILDIZ Dİ I
3 09.50 Öğretim İlke ve Yöntemleri Dr. Zeki ARSAL Dİ I
2 10.40 Sınıf Yönetimi Dr. Kaya YILDIZ Dİ I
5 11.30 Eğitim Psikolojisi Dr. Yasin AYDIN Dİ I
6 12.20 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Dr. Sevilay KİLMEN Dİ I
7   Seçmeli II Grubu Dersleri   Dİ I
  13.10      Eğitimde Teknoloji Kullanımı Dr. Fatih AYDIN Dİ I
8 14.00 Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Dr. Altay EREN Dİ I
9 14.50 Özel Öğretim Yöntemleri Dr. Emine Özlem YİĞİT Dİ I
* Seçmeli I dersinden tek çifte kalan öğrencimiz yoktur. Eski dönem öğrencilerimizden bu derse girecek öğrencimiz olursa aldığı derse göre sınavı 15.40 da Dİ I dersliğinde yapılacaktır.