Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğretmenlik Uygulaması Listeleri

02 Ekim 2019

GÜNCELLEME

Not:

1- Öğretmenlerin tayin, görevlendirme vb. nedenler dolayısıyla kırmızı ile renklendirilen öğrencilerimizin uygulama okul ve/veya öğretmenleri değiştirilmiştir.

2- 5 Ekim 2019 Cumartesi günü "Öğretmenlik Uygulaması" dersi yapılacaktır.

3- Öğretmenlik uygulaması 7 Ekim 2019-11 Ekim 2019 haftasında başlayacak ve 30 Aralık 2019-4 Ocak 2020 haftasında sonlanacaktır. Uygulama 12 hafta sürecektir (18-22 Kasım haftası MEB ara dönem tatili olacaktır).

4- Her bir öğrencimiz MEBBİS sistemine işlenecektir. Bu nedenle devam durumları sistem üzerinden MEB tarafından kontrol edilecektir. 12 hafta boyunca 6 saat üzerinden 72 saat devam zorunludur.

5- Mazeret üzerine gidemediğiniz hafta olur ise mazeret belgenizle birlikte uygulamaya gittiğiniz okulunuza başvurmanız gerekmektedir. Mazeretinizin kabul edilmesi durumunda telafi yapabilmektesiniz.

Örnek Durum (MEBBİS sisteminin mevcuthaline göre-Değişiklikler olursa buradan bilgilendirileceksiniz);

4. hafta sağlık sorunu nedeniyle öğretmenlik uygulamasına devam edemeyen "Ali Kuşçu" isimli öğrencimiz mazeretinin kabul edilmesi durumunda 5. hafta "10 saat" ve 6. hafta "8 saat" uygulamaya katılarak (okulla koordineli şekilde başka herhangi 2 haftada da tamamlanabilir.) mazeretli olduğu haftanın uygulamasını yapmış sayılacaktır ve bu bilgiler MEBBİS sistemine bu şekilde işlenecektir.