Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerinin Dikkatine (Tek-Çift/Ortalama Yükseltme Sınavları)

01 Temmuz 2019

Tek-çift ve ortalama yükseltme sınavı öğrenci listesi ve sınav programı aşağıda sunulmuştur. Listede sınava girme hakkı olan öğrenciler ve girme hakkı elde edemeyen öğrenciler ayrı ayrı verilmiştir. Listede adı olmayıp sınava girme hakkı olduğunu düşünen öğrenciler This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine durumların bildirir bir elektronik posta gönderebilirler. Eski kayıtlı öğrencilerimiz sistemden durumlarını inceleyerek sınav başvurusunda bulunabilirler. Dilekçe örneği aşağıdadır.

Not:

1) Dönem sonu ders notları sisteme yüklenmiştir. Tüm öğrencilerimizin sistem üzerinden not kontrollerini yapmaları gerekmektedir. Sistem için tıklayınız.

2) Aşağıdaki liste haricinde mezuniyet için varsa, tek-çift ya da ortalama yükseltme sınavına girmesi gereken öğrencilerimiz (eski kayıtlı öğrencilerimiz için de geçerlidir) de en geç 05.07.2019 CUMA günü dilekçe vererek sınavlara katılabilirler (5 Temmuz Cuma günü yani sınav günü de dilekçe verebilirsiniz).

3) BAİBÜ Lisans Eğitim ve Öğretim Süresiyle Sınav ve Değerlendirme Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 20. Madde'sinde belirtildiği üzere ikiden fazla dersten kaldı iseniz ya da "NA" notunuz var ise sınav hakkınız bulunmamaktadır.