2018-2019 Yaz Okulu Ders Programları

17 Haziran 2019

2018-2019 Yaz Okulu Ders Programları

1) Ortak dersler için öğrenciler bys.ibu.edu.tr de istedikleri dersin herhangi bir grubuna kayıt yaptırabilirler.

2) Yaz okulunda "bys" sistemi üzerinde yer alan ders grupları ve öğretim elemanları ile hazırlanan programlardaki ders grupları ve öğretim elemanları farklı olabilmektedir. Bu nedenle, gruplara kayıtlı öğrenci sayıları kesinleştikten sonra grup listeleri dekanlık tarafından ilan edilecektir. Ortak derslerde çakışma olması durumunda, 24-25 Haziran 2019 tarihlerinde 137-A numaralı derslikte, yayınlanan programlar kapsamında öğrencilerle birlikte düzeltme yapılacaktır.

3) "bys" sisteminde seçtiğiniz gruptan farklı bir gruba, farklı bir öğretim elemanına düşme durumunuz olabilir. Ayrıca o öğretim üyesinin tamamen başka bir dersteki başka bir grupta yer alabilmesi de mümkündür (Örneğin siz "Sınıf Yönetimi" dersi için 2. grubu seçmiş ve o dersin öğretim elemanı olarak "A öğretim elemanı" görünüyor olabilir. Fakat programları incelediğinizde "A öğretim elemanının" sadece "Rehberlik" dersi gruplarında yer aldığını ve "Sınıf Yönetimi" dersi gruplarının tümünde "B öğretim elemanının" ya da 3 grupta B öğretim elemanının 2 grupta ise "C öğretim elemanının" yer aldığını görebilirsiniz.).

4) Her bir ders için öğrenci sayıları kesinleştikten sonra o derse ait grup sayılarında azalma ya da artış olabilecektir.

5) Ders seçimlerinizi bu kapsamda yapmanız gerekmektedir.

Yaz okulu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.