Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu Ziyareti

29 Kasım 2018

Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü olarak Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret ettik.

Ziyarete Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Güngör KARAUĞUZ, Özel Eğitim Bölüm Başkanımız Sayın Doç. Dr. İlknur ÇİFCİ TEKİNARSLAN özel eğitim bölümü öğretim üyeleri ve özel eğitim bölümü son sınıf öğrencileri katıldı. Ziyaretimizde bizleri Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu müdürü Sayın Necati UYANIK beyefendi ve cezaevi kurum personeli karşıladı.

Sıcak karşılamanın ardından Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda üretilen özel eğitim materyallerini tanıtan kurum müdürü Uyanık ve kurum personeli daha sonra yemek ve çay ikramında bulundular. Ziyaretimiz sırasında özel eğitim materyallerinin üretildiği atölye başta olmak üzere, mobilya atölyesi, sedef atölyesi ve unlu mamüller atölyelerini gezdirdiler. Ayrıca üretilen materyal ve ürünlerin sergilendiği sergi salonunda, üretilen başta sedef işlemeli kümbet ve benzeri materyallerin güzelliği hepimizi çok etkiledi.

Ziyaretimizden dolayı memnuniyetlerini ifade eden ve bizleri ilgiyle ağırlayan Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu müdürü Sayın Necati UYANIK beyefendi ve tüm cezaevi kurum personeline teşekkür ederiz.

Üretilen özel eğitim materyalleri ve kurum tarafından çeşitli atölyelerde üretilen diğer ürünler hakkında http://www.boluacik.adalet.gov.tr/ adresinden daha detaylı bilgiye ulaşılabilir.