2018-2019 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Güz Dönemi Ders Programı ve Grup Listeleri

12 Ekim 2018

2018-2019 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı güz dönemi yüz yüze yapılacak ders programı ve grup listeleri aşağıdadır.

Uzaktan eğitim yoluyla yapılacak derslerin programı yarın (13 Ekim) ilan edilecek olup, uzaktan eğitim dersleri 15.10.2018 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Yüz yüze yapılacak olan dersler yarın (13 Ekim 2018 Cumartesi günü) 09.00 da fakültemiz dersliklerinde başlayacaktır.

Grup listeleri öğretmenlik alanlarına göre aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur.

BESYO (Beden Eğitimi)

DİĞER-1 (Adalet, Görsel Sanatlar, Muhasebe ve Finansman)

DİĞER-2 (DİKAB/İHL Meslek Ders., Gıda Teknolojisi, Sağlık/Sağlık Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri)

DİL-1 (İngilizce, Türk Dili ve Edebiyatı)