Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı İçin Ön Başvuru Yapan Öğrencilerin Dikkatine

05 Ekim 2018

1- "Seramik ve Cam Teknolojisi" öğretmenlik alanında Bolu ilinde öğretmen bulunmaması nedeniyle bu alandan başvuran adaylarımız için kontenjan ayrılmamıştır.

2- "Adalet" öğretmenlik alanında Bolu ilinde 1 öğretmen bulunması nedeniyle bu alan için 4 kişilik kontenjan belirlenmiştir.

3- "Gıda Teknolojisi" öğretmenlik alanında Bolu ilinde 1 öğretmen bulunması nedeniyle bu alan için 4 kişilik kontenjan belirlenmiştir.

4- "Felsefe" öğretmenlik alanında Bolu ilinde 15 öğretmen bulunması nedeniyle bu alan için 60 kişilik kontenjan belirlenmiştir.

5- Diğer alanlarda başvuru sayısını karşılayacak sayıda Bolu ilinde yeterli öğretmen bulunmaktadır. Ancak "Öğretmenlik Uygulaması" dersinin MEB girişleri için MEBBİS sisteminin açılması gerekmektedir. MEBBİS sisteminin henüz hazır olmaması nedeniyle kontenjanlar tam olarak belirlenememiştir. Bu nedenle kontenjanlar ve kesin kayıt listeleri 9 Ekim 2018 Salı günü 17.00 den sonra açıklanacak ve kesin kayıtlar 10-11 Ekim 2018 tarihlerinde (9.00-12.00-13.00-17.00 saatleri arasında) yapılacaktır.