-->

05 Ocak 2018

2017-2018 Yılı Üniversite İçi Fakülte ve Yüksekokullar Arası Voleybol Turnuvaları tamamlandı. Erkekler Voleybol Turnuvası, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencisi Fatih Kalu anısına düzenlendi. Bu nedenle final maçı Gerede'de yapıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni 3-2 mağlup eden fakültemiz erkek voleybol takımımız bu turnuvayı namağlup olarak şampiyon tamamladı. Bayan voleybol takımımız ise finalde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile karşılaştı ve çekişmeli bir oyun sonucunda mücadeleyi 3-2 kaybederek turnuvayı 2. olarak tamamladı.

Dekanımız Prof. Dr. Zekeriya NARTGÜN her iki takımımızın da finale çıkarak kazandıkları başarı ve centilmence sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncuları ve takım sorumlusu Arş. Gör. Dr. Fatma Dilek Tel'i tebrik etti.